Tracks

Online Engels leren op een leuke manier

Tracks is een volledige cursus ontwikkeld voor oudere leerlingen en volwassenen om zelfstandig goed Engels te leren. De cursus is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Met Tracks kun je goed Engels leren in je eigen tempo en op je eigen niveau, waar en wanneer het jou uitkomt. Volg een spannende en interessante verhaallijn, kom van alles te weten over de cultuur van Engelstalige landen en leer ook nog eens vloeiend Engels! Met de extra dyslexie functie is het programma uitstekend geschikt voor leerlingen met dyslexie.

Tracks is interactief, effectief en eenvoudig in gebruik. Start een gratis proeflicentie en ervaar het zelf!

Kenmerken Tracks

  • Niveaus: Beginners (Pre-A1) t/m B2
  • Aantal units per niveau: 12
  • Gemiddelde (online) oefentijd per unit: 2 uur

Prijsinformatie

Een jaarabonnement op Tracks kost €99,- Je krijgt onbeperkt toegang tot alle niveaus van de cursus, zodat je zelf kunt bepalen waar je start.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en geldig tot 31 december 2023

Gratis proeflicentie

Wil je weten of de cursus bij je past? Start een gratis proeflicentie! Je kunt twee weken lang online oefenen met Tracks, tot een limiet van 50 oefeningen.

Holmwoods

Bij Holmwoods leer je een taal op je eigen niveau en tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Oonze cursussen zijn interactief, effectief en eenvoudig in gebruik. Start een gratis proeflicentie en ervaar het zelf!

Heb je vragen?